onsdag 2 juni 2010

Bråk

Hela denna dan har vart jobbig! Visserligen hade jag och dottern en liten mysig stund med god lunch när vi var och hämtade ut hennes pass, men sen brakade det åt skogen. Gubben kom hem och var sur och grinig vilket gick ut över mig. Han gapade och skrek om ekonomi och att han minsann jobbade jämt men ändå fanns det aldrig några pengar. Hur i helvete kunde vi göra av med allting!! Det är det absolut värsta jag vet med bråk ang ekonomin. Jag gör tamejfan så gott jag kan med de medel vi har. Allting bara sprack för mig och satt ute på altan och grinade en lång stund. Gubben åkte iväg och kom hem vid halv 10 och sen direkt in och la sig. Har inte pratat med han alls, känner mig så himla ledsen....
Det värsta av allt är att det faktiskt är vår bröllopsdag idag, snyft...
Hoppas morgondagen blir bättre.

3 kommentarer:

 1. Nej så otroligt trist..o på bröllopsdagen oxå! Jag tror män är mer känsliga än vad de ger sken av o då blir det på nåt sätt enklare att skrika av sig..så är min man iaf! Hoppas det har rett ut sig o att han visar ånger över sitt agerande..karlslok!! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Åh så trist ... Istället för att göra en konstruktiv och vettig lösning väljer han något som inte löser någonting alls ... Snyt näsan och kräv istället för bråk att du vill ha samtal om eventuella lösningar!
  Tänker på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men usch vad trist. INte för att ursäkta honom men han var säkert frustrerad och kanske arg och ledsen på en gång. Kanske vilel han köpa en dyrdyr present till dig men kunde inte?
  Hoppas det har löst sig för er, jag ärju någar dagar sen.
  *kram*
  Nattis 2.0

  SvaraRadera