tisdag 1 juni 2010

Sommardag


Nu är det verkligen sommar här på västkusten! Solen skiner och det är hur varmt som helst, fick leta fram ett linne och ett par shorts och satte mig på altanen med en bok. Det är bara det att ögonen svider hela tiden och jag började fundera på om jag kanske hade blitt allergisk eller nåt.. Men jag kom fram till att det förmodligen bara är en oerhörd trötthet som just nu känns helt förlamande. Ögonen vill bara gå igen, så vi får se om jag lyckas hålla mig vaken eller ej. det är nog så att flera dagars sömnlöshet till slut tar ut sin rätt. Jag har ju inte tagit sömtabletter på 5 dagar nu, men nån natt måste jag väl sova normalt igen..
Nu ska jag göra en till kopp te och fortsätta läsa..

4 kommentarer:

 1. Så där kände jag länge innan jag upptäckte att jag behövde läsglasögon. Men de kan ju vara avsaknaden av sömn också. Jag får nog testa snart att vara utan mina piller också. Det får bli en helg, annars går jag som en zombie till jobb.

  SvaraRadera
 2. Här har det varit kallt och blåsigt i em. Solen frösvann vid middagstid. Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Här har vädret varit sådär bra idag..inget regn iaf o det tackar vi för :) Hoppas du får sova ordentligt i natt..man blir ju helt förstörd utan sömn!

  SvaraRadera
 4. De e inte lätt när man inte får somnat inte! Hoppas du sover gott inatt!

  SvaraRadera