tisdag 29 juni 2010

Idag har jag vart en sväng till kontoret och jobbat ikapp lite bokföring. Annars ska jag vara hemma i morgon också innan jag börjar jobba för fullt igen. Har inte gjort så väldans mycket mer idag, fixat lite här hemma med tvätt och sånt. Jo, just det! jag har äntligen kommit mig för med att göra om våra dynor till utemöblerna. För några år sen så sydde jag nya överdrag till dom gamla och nu har dom blivit så himla fula och blekta. Jag sprättade upp dom och har nu tvättat och färgat dom till svarta istället. I morgon ska jag sy ihop den och hoppas det blir bättre än innan. Vi har kollat på en massa dynor men det blir så himla dyrt, eftersom det behövs tjocka dynor, så detta blev ju betydligt billigare! Har tagit en före bild så resultatet kommer när det är klart.

4 kommentarer:

 1. Ja, det är jättesmart OCH ekonomiskt att färga om ...
  SVAR: Ledsamt att höra att ni haft sjukt barn. Det måste ha varit både slitsamt och smärtsamt. Orkar du får du gärna berätta!
  Varmaste kramarna

  SvaraRadera
 2. Alltid kul när man fixar till det själv, tycker jag. God morgon! :D

  SvaraRadera
 3. Ser fram mot bilder på dina dynor, låter ju intressant att du färgar dem själv.

  Önskar dig en finfin dag
  kram

  SvaraRadera
 4. Så fiffig du är! Jag brukar göra så med svarta kläder som blivit urblekta. Slänga in dem i maskinen med svart färg så är de som nya igen.

  SvaraRadera