tisdag 15 juni 2010

Tråkigt

Detta är en sån där riktigt typsikt tråkig och seg tisdag. Jag är så trött och seg och har inte lust att göra nåt alls utan skulle gärna gått och dratt täcket över huvudet, men då somnar jag inte i kväll. Visserligen gör jag säkerligen inte det i alla fall men man vet ju aldrig. Det är soligt och fint ute, men känner inte för att sätta mig där heller, vad är det för fel på mig egentligen???
Får väl försöka att ignorera allt damm som syns och fortsätta surfa på datorn en stund till medans jag väntar på att sängkläderna ska torka så jag kan bädda rent.

6 kommentarer:

  1. Visst e de hemskt å va så trött å seg! För min de l så har de varit en fullsatt da ida med skolavslutning, fika å matlagning.....hitintills i allafall, jo, jag tvättar oxå, de känns som om de aldrig tar slut!

    SvaraRadera
  2. Vissa dagar är bara sådana.Jag hade en sån dag förra veckan,men nu är det bättre...

    SvaraRadera
  3. Blogg-världen kan vara till stor tröst och även ett bra sätt att få tiden att flyga iväg. ;) Hoppas det känns bättre. KRAM

    SvaraRadera
  4. Visst är det underbart med solen, men tyvärr syns ju allt dammet så mycket mer då och det är inte lika underbart :(

    SvaraRadera
  5. mysig blogg du har.Här har det varit mycket också senaste tiden:)-min tvätt tar heller aldrig slut.......Jag tittar gärna in här igen /kramar Jejje

    SvaraRadera
  6. usch ja sånna dagar e inte kul

    kram

    SvaraRadera