tisdag 14 september 2010

Nästan gympass

Känns just nu som om jag gjort värsta gympasset i ett par timmar, alldeles stel överallt! Det hade väl vart bra men detta var minst lika effektivt som ett riktigt faktiskt. Jag satte nämligen igång med operation städa och sortera på övervåningen, phuuuu säger jag bara!!
Fattar inte hur mycket skräp och annat som kan samla sig där uppe, dom är ju nästan inte hemma alls längre?? Det är precis lika mycket grejer kvar där uppe som innan flytten, tog dom inte med sig nåt alls eller??
Nu är det i alla fall nästan klart, ska bara lägga på mattor och fixa lite smågrejer i morgon så blir det säkert fint. Har ju tänkt mig att flytta upp våra loungemöbler som just nu står ute dit upp över vintern. Hoppas bara att det får plats, men måste få ner en massa grejer för förvaring i garaget först...och det är inte bara ska jag säga!!

2 kommentarer:

 1. Kors vad du är duktig !
  Själv har jag inte lyft ett finger på flera dagar nu.
  Har en hel del att ta tag i... :/

  SvaraRadera
 2. Ja, städa är en underskattad motion.
  Maken och jag röjde på vinden härom dagen 6lådor med bebiskläder hittade vi. Hur mycket kläder har vi haft till barnen. Nu står jag och tvättar allt. Ska lämna in det och få det sålt. Vi ska ju inte har fler och bättre att det kommer till användning än ligger där. Barnen vill nog inte ha det till sina barn.

  SvaraRadera