måndag 13 september 2010

Vad är det för fel på mig???


Fattar inte varför jag inte kan skrapa ihop en massa motivation och se till att gå ner i vikt en gång för alla! Jag kan inte vänta och vänta och hoppas på ett mirakel ska inträffa utan jag måste börja nu. Borde väl finnas hur mycket motivation som helst för att sätta igång och inga ursäkter har jag. Har tiden som behövs för att träna och kunskapen finns så vad sjutton är det som hindrar mig??
Varenda kväll tänker jag att nu jäklar ska det bli av, men när morgondagen kommer blir det likt förbannat uppskjutet...
Måste vara helt sjuk i huvudet som inte kan komma igång.
Det finns ju inga nackdelar direkt utan bara fördelar för min del. Jag vill ju kunna göra allt som andra gör utan att känna mig dum...

4 kommentarer:

 1. Jag håller med i ditt inlägg.
  Man borde ha all motivation i världen eftersom man inte vill leva såhär och man känner varje gång man ser/hör någon som lyckats att man själv skulle vilja vara där.. men ändå finner man alltid dom där dumma ursäkterna.
  Men, jag vill tro denna gången att det är på riktigt .. Om du kör igång, kan vi ju alltid peppa varandra, ge varandra stöd/råd och byta recept och såna saker ... ?

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där och det finns inget bra svar mer än att bestämma sig, skriva ner det man ska/måste göra och sen bara gå på det. Men det är svårt, man måste verkligen vilja det. Jag har börjat och börjat om säkert 1000 ggr och jag kanske behövde alla de gångerna för att klara det denna gången?
  En sak är säker, GE INTE UPP!
  kram

  SvaraRadera
 3. Det är knepigt det där. Dagarna liksom bara rullar på och allt det där som man bestämt sig för skjuts på en obestämd framtid. Ibland behöver man nog en spark från någon annan än sig själv för att komma igång... Lycka till!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Även jag känner igen det där...Men det finns ju så mycket gott att njuta av i livet...*suck*

  SvaraRadera