torsdag 12 augusti 2010

Vad ska man göra?

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Vädret är opålitligt som vanligt, men det kanske blir ett försök att åka ut med båten ändå. I tisdags åkte vi till Göteborg och hälsade på sonen, vi hade jättetrevligt, hjälpte han med lite saker som behövde fixas, var på ikea och ute och åt middag på kvällen. Vi åkte hem direkt vi vaknade i går morse, så att han fick sova ostört eftersom han skulle jobba på natten. Sen fick jag mig en liten tur till Torp för dottern behövde nåt där. Resten av dan blir hon säkerligen sittandes vid datorn, och det ska bli skönt för oss alla att pusta ut i kväll. Då är nämligen den första delfinalen avklarad i bloggtävlingen. Hon är rejält nervös inför uppdragen som ska vara inlämnade i dag.

2 kommentarer:

  1. Jag blir lite orolig för min dotter som är lugn som en filbunke...tror att jag är mer nervös än hon och känner som du att man kan pusta ut ikväll, förhoppningsvis med ett gott resultat, eller hur?

    SvaraRadera
  2. Tror jag har missat nått här ... Blogtävling? Inlämning av prov? Nä, nu får du berätta ALLT för en senil stackare ;-D
    Kramar

    SvaraRadera