söndag 15 augusti 2010

Vill inte alls...

Vill verkligen inte börja jobba i morgon!! Dessa 4 semesterveckor har bara rusat iväg och jag vill bara att sommaren ska fortsätta!!
I går hade vi en helt fantastisk dag ute på havet, helt vindstilla och strålande solsken hela dan, i vattnet var det 20 grader, helt underbart! En sån där dag som man alltid kommer att minnas och kunna ta fram när hösten kommer på allvar. På kvällen blev vi bjudna till brorsan på grillning så dagen kunde inte ha blivit bättre, verkligen trevligt!

8 kommentarer:

 1. Jag förstår verkligen att du inte vill jobba imorgon. Fyra veckor går så himla fort. Men det går som tur är snabbt att komma in i vardagslunken igen, och vad härligt att ni fick en sån fin dag att minnas när hösten kommer.

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig dag o som sagt, man kommer in i jobblunken ganska snabbt :) badade du förresten? För mig är 20 grader alldeles för kallt!

  SvaraRadera
 3. Vi är många som känner som du....jag börjar också i morrn...:( Fint att ni fick ett så bra slut på semestern...:)

  SvaraRadera
 4. Jobbigt läge! Som tur är vänjer man sig, det tar bara en vecka eller två.. :( Hoppas övergången går så smidigt som möjligt. God morgon!

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig dag och en skön avslutning på semestern men jag håller med dig tiden rusar iväg . Ha det gott .

  Bloggomanen

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du också har börjat på ny blogg..har kikat in i din gamla o undrat lite hur du har det o så..jag hade tagit bort länken i min gamla(enmamma) därför kom du inte vidare nu därifrån men du får min nya blogg här nu.

  Hoppas du har en fin måndag. Kram!

  SvaraRadera
 7. Nä, de där kilona som kommer krypande e ju aldrig lika lätta att bli av med som det är att få dem.....tyvärr! Vi får väl kämpa på!

  SvaraRadera