torsdag 8 april 2010

Traderaköp


Häromdan gjorde jag ett bra köp på Tradera, ett par jättesnygga ljusa jeanstights i min storlek 50. Jag hoppas verkligen att dom passar, har inte fått hem dom ännu, men det är den storleken jag brukar ha i varje fall. Jag handlar en hel del på Tradera faktiskt, är det nån mer som handlar där?

5 kommentarer:

 1. Så fint du har här inne! Jag handlar mycket och ofta på tradera, allt från kläder, scrapbookingprylar till blomsterfrön och maskeradkläder :)

  Klart jag kan hjälpa dig med bloggen, specificera bara vad du vill ha hjälp med ska jag försöka så gott jag kan förklara hur det funkar. Men du verkar ha bra pejl på läget redan :)
  Maila mig om det är lättare: katarina.soulsister@gmail.com

  Må gott!

  SvaraRadera
 2. Haha, vad lustigt. Precis sånna leggings som jag drömde om i natt. Drömde att jag hittade sånna i min garderob, trots att jag inte äger några :) De är fina. Hoppas de passar dig.
  Jag har aldrig handlat på tradera, men kikar där ibland. Är nog för rädd att betala pengar och sen bli lurad - att varan aldrig kommer hemskickad.

  SvaraRadera
 3. Gå in på inställningar och kommentarer, där kan du välja om du vill få ett e-mail varje gång du får en kommentar, om de ska publiceras utan ditt godkännande osv.
  När du länkar till något kopierar du adressen dit du ska länka, markerar order du vill ska symbolisera detta, och trycker sen på kedjeikonen ovanför skrivrutan och klistrar in. Så var det klart!

  SvaraRadera
 4. Hello!
  Ja detta med Crosstrainern känner jag igen mycket väl..den skulle INTE bli stående. Så det är bara att sätta igång.
  Har äntligen lyckats byta storlek i jeans från samma som du till storlek 44..gissa om jag är GLAD
  Ha en härlig helg!!

  SvaraRadera