onsdag 14 juli 2010

Dödstrött!!

Nu är det andra veckan jag jobbar heltid och samtidigt sköter allt här hemma. Är just nu helt sjukt trött!! En massa att göra på jobbet men nu känns det som om det mesta hinns få klart i morgon förmiddag. Sen är det tors em och fredan hos brorsan innan det är dax att njuta!! Dessutom har jag mensvärk med ont i ryggen, inget vidare alls.
Det enda jag ska göra mer idag är att hänga upp lite tvätt om jag får bestämma. I dag har även gubben och dottern vart och hälsat på mig på jobbet så vi äntligen fick hem grejerna jag köpt. Det kom in en nästan ny hästens säng i slutet på förra veckan som dottern slog till och köpte direkt. Den var 120 cm och det enda fel vi kan se är en liten reva på kanten längst ner och nån enstaka liten fläck på sidan. Fattar inte hur man kan slänga eller skänka bort en sån fin och dyr säng. Vi betalade 1200 spänn, som hittat! Dessutom fick jag med en stor spegel och ett par trädgårdsstolar. Det var ett sjujäkla jobb att kånka upp sängen till dotterns rum kan jag meddela...

2 kommentarer:

  1. 120-säng är väldigt praktiskt, men inte lite praktisk att flytta på. Men jag funderar faktisk på att sälja min dubbelsäng och skaffa en 120 istället. Vilket kap ni gjorde!!

    SvaraRadera
  2. Fast du gör väl inte allt hemma själv? Ni får ju hjälpas åt allihop!

    SvaraRadera