onsdag 7 juli 2010

Just denna tiden

Mellan 5 och halv 7 har jag som svårast att hålla mig vaken. Kom hem en stund efter 4 och plockat undan och dammsugit alla synliga ytor. Sen gjorde jag misstaget att inte fortsätta städa utan satte mig i godan ro i soffan med te och några mumsiga kakor (jag vet, jag borde inte äta kakor) och läste. Det tog ungefär en halvtimme innan ögonen ramlade ihop så jag vågade inte vara kvar i soffan längre. Somnar jag nu så somnar jag aldrig sen, inte ens med sömntabletter...

Egentligen skulle jag behöva göra en storstädning och torka av alla ytor som dörrkarmar och skåp och såna där tråkigheter, putsa fönster och skura golven, eller varför inte sätta igång att bygga en dynbox? En sån skulle jag verkligen behöva eftersom hela vardagsrummet just nu är översållat av alla dynor. Vi kan inte ha dom ute på natten eftersom det bor en massa katter i vår trädgård (grannens), tyvärr kan jag inte snickra så den ideén får jag lämna vidare. Det finns alltså hur mycket som helst att göra men jag får inte ork till att sätta igång. Har jag sagt att det nu bara är 7 arbetsdagar kvar innan semestern!!!!

3 kommentarer:

 1. Jag har semester och har använt dagen i dag till det du känner att du borde göra. Men NU skall jag inte städa resten av mina lediga dagar.

  SvaraRadera
 2. Livsfarligt att sätta sig när man kommer hem !
  Sätter man inte fart på stört, så brukar det vara kört sen.
  Å andra sidan är det bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete... ;)
  Njut och ta hand om dig själv du !
  På något konstigt vis så går det fast man inte gjort alla måsten. - Men visst är det skönt att fått något gjort också... :)
  Idag har jag i alla fall inte lyft ett finger. ( förutom vid datorn då. ;) )

  SvaraRadera
 3. SV: Förstår att det måste ha kännts med människor som undvek en när man egentligen bara skulle behöva ha någon att prata med :(

  Hoppas du får en underbar semester och alla måsten kan du ta till hösten, de finns ju tyvärr kvar ;)

  SvaraRadera