torsdag 1 juli 2010

En liten kopp te..

Kom hem för nån timme sen och fick spatt när jag såg hur stökigt det var här hemma. Fick sätta igång och plocka och städat undan direkt. Likadant ute!! Dottern hade lite tjejkompisar här i går kväll och dom satt ute långt efter vi gått och lagt oss. Sen har dom förmodligen fått bråttom och åkt vidare för det var minsann inte städat eller bortplockat nånting. Var bara att sätta igång och plocka undan tomburkar och flaskor och skräp. Mina fina dynor var fulla med skräp men det gick som tur var att borsta bort. Kommer ihåg att det sista jag sa var att dom skulle ta in allting, men nejdå!! Blir så förbaskat trött på att alltid få hålla på och plocka undan...

Nåja! nu är det gjort och jag pratade precis med gubben som var på väg till Uddevalla för att köpa en fin liten rottingrupp. Den var slut när vi var inne sist gång men idag hade dom fått in några till så Han åkte direkt han såg det. Kanske vi kan börja göra fint där ute i kväll! ska ta några bilder på hur det ser ut nu så kan ni få se både före och efter. Kommer nog bli kanon!!
Hr ju köpt lite palmer som jag tänkt plantera i en stor kruka, men igår fick jag se att hela krukan var full med myror, ett riktigt stort bo var det nere i jorden. Vete sjutton hur jag ska få bort dom...

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att pyssla och göra fint! problemet med att barnen inte städer efter sig försvinner när de flyttar. ;D Myror? Kan du inte bara slänga all jord och fylla på med ny?

  SvaraRadera
 2. Om du provar receptet får du gärna berätta sen vad du tyckte, alltid roligt höra andras åsikt om ett recept jag lagt upp :)

  Det där med myrorna lät mindre spännande dock :/

  SvaraRadera
 3. kläder i olika storlekar säljes på min blogg !
  checka inom :)

  SvaraRadera