måndag 19 juli 2010

Första semesterdan

Nu är det första semesterdan på riktigt och utanför är det kallt och regnigt, hur kul är det nu då??? Det var ju tänkt att det skulle vara varmt och soligt nu... som vanligt med min tur förstås!!
Denna dag kommer det att förberedas med städning av stugan och bädda rent i alla sängar, samt handling. I kväll kommer det 4 gäster som ska bo här drygt en vecka och i morgon kommer det 2 till så huset lär bli fullt. Dottern med pojkvän är ute och städar undan lite i stugan nu eftersom dom mer eller mindre bott där ute de sista veckorna. Nu får dom flytta upp till hennes rum ett tag och det är inte så populärt. Sonens rum kommer att användas av 3 tonårstjejer, så jag måste städa övervåningen när han har åkt hem igen. Han är inte så bra idag och ska till doktorn senare, hoppas att det kan hjälpa med penicillin. Sen åker han tillbaks till stan igen, men vet inte om han kan jobba i kväll så tät som han är...

3 kommentarer:

 1. Jag tycker det låter som att du har en tuff start på semestern. Själv började jag jobba igen i dag..:D

  SvaraRadera
 2. SV: Har inte alltid haft så här härliga känslor, men man får försöka göra det bästa av situationen och vips så vänder det :)

  Ni kan få låna lite sommarväder härnere ifrån...längtar efter regn....:(

  SvaraRadera
 3. Skulle du inet ha semester? Det är då man sitter och läser en bok, grillar (så man slipper laga så mycket mat) och bara har det skänt.
  En massa gäster låter inte som semester alls!

  SvaraRadera