lördag 17 juli 2010

Regn...

Jaha! det var ju det jag visste, idag blir det regn och rusk hela dan! Ser inte ut som det skulle klarna upp till kvällen heller..
Det blir nog till att sitta inne och ha grillfest, vilket inte alls känns lika bra..
Samtidigt går jag runt och är sjukt orolig för dottern, som just nu visar upp en hel del symtom på att hon håller på att börja må dåligt igen. Vet verkligen inte om jag orkar ta mig igenom den skiten en gång till. Hon vill inte prata om det men jag märker åt vilket håll det barkar hän...och jag säger till mig själv att tänk inte, tänk inte, men det sitter där ändå och jag minns hur fruktansvärt det var. Måtte detta gå väl!!

3 kommentarer:

 1. Va trist med vädret och grillfesten :( Och det göront att läsa om din dotter, hoppas verkligen att allt ordnar sig. Lider med er.
  Hoppas du ändå får njuta av din påbörjade semester.

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt löser sig !
  Kanske vädret hunnit klarna upp också ?
  Här kom nyss en liten skur med tio droppar, men det är det enda som synts till idag, utan solen har visat sig en hel del.
  Nu ser det ut att komma tillbaka igen, men vi skulle behöva mer regn.
  Tror nog att det kommer i natt.

  SvaraRadera
 3. Jag är ju ganska ny inne på din blogg så jag vet inte riktigt vad som händer med din dotter, men är det psykiskt betingat är det ju viktigt att hon söker hjälp innan hålet blir för djupt ...
  Kramar om

  SvaraRadera