onsdag 14 april 2010

Irriterad

Hela veckan har jag väntat och väntat på att få pengar (lön) från Försäkringskassan, Är nämligen en fas 3:are med väldigt dålig ersättning ska tilläggas. I dag fick jag ett brev från FK där det står att dom inte kan betala ut min ersättning eftersom jag missat att skriva att det var för Mars. Ringde och försökte få dom att betala ut ändå, men det går absolut inte nej. Nu var jag tvungen att få en ny underskrift och skicka in den igen, Problemet är bara att min chef inte är på jobbet förrän nästa vecka. Jag åkte ner till arbetsförmedlingen istället så dom fick skriva på och skickade in det. Nu är det bara att hoppas att det går snabbt för dom med utbetalningen, annars vete tusan hur det ska gå!

Blev så himla arg att jag svor en lång ramsa efter att ha pratat med FK, men sen tog jag en halv chokladkaka och gick ut och satte mig i solen så nu känns det lite bättre. Önskar att jag kunde få ett "riktigt" jobb snart med en normalt bra lön!

7 kommentarer:

 1. Förbannade krångelsverige ... Ibland är det så stelbent att man tror att det är ett skämt!
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vet inte riktigt hur det ska bli med mina tänder! Funderar på att ta upp det med min läkare kanske pga av högt blodtryck kolesterol och tabletter som har gett mej muntorrhet, kan vara ett skäl! Jag äter trombyl blodförtunnande, ja man får väl i allafall försöka för de här pengarna finns inte!

  Hur ska stackars förtidspensionär prioritera???
  Nu för tiden behöver man inte fråga hur mycket folk har på banken, det är bara att öppna munnen, hahhaahahahahaha

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, du hade så rätt så :)

  SvaraRadera
 4. Vilken tjusig blogg du har !
  Kul att du hittade till mig !
  Ja, försäkringskassan är inte så roliga att ha att göra med.... - Jag vet.
  Håller på att försöka skaffa mig ett jobb, men det är väl inte så lätt när man inte är riktigt frisk.
  Ska till arbetsförmedlingen på fredag, så får vi se vad de säger...

  SvaraRadera
 5. Fy sjutton vad krångligt det ska vara. Fas 3:are vet jag inte ens vad det är, men det låter inte bra precis. Jag hoppas hinna börja jobba innan jag kommer i den situationen.

  SvaraRadera
 6. All denna byråkrati! Grrrr

  Hoppas det snart reder ut sig. KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej vännen. Nog kan man bli vansinnig på FB. Det blev en glad och trevlig dag hos mormor trots tröttheten. Hoppas det ordnar sej för dej nu. Ha det bäst.
  Kramen

  SvaraRadera