tisdag 18 maj 2010

Äntligen!!

Idag kom då äntligen sommarvärmen som jag väntat på så länge!! Klarblå himmel och över 20 grader varmt minsann! Nu kan jag äntligen börja använda alla mina capribyxor som jag älskar, måste dock ha nya skor...
Passade på att åka en liten sväng till närmsta stad och myste med dottern en stund under eftermiddan. En härlig lunch ute på en italiensk krog, smakade mums filibabba!!
Annars har det inte hunnits med så mycket mer, jag som skulle gjort så mycket idag..
Hade tänkt ta fram trädgårdsmöblerna och fixat fint ute, men det hinns kanske med i morgon. Skulle behöva köpa lite blommor att plantera också, men det brukar bli ett stort hål i kassan när man besöker de ställena har jag märkt genom åren. Tränat har jag i alla fall hunnit med och är nu nyduschad och fräsch som en nyponros..
På tal om ros, så har min finaste klätterros dött under vintern, snyft..

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart med värmen. Jag njuter till max jag med!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med dig om att det är underbart med att värmen äntligen är här. Dock är nackdelen att det blir varmare att träna, fast det kan man ju leva med ;)

    Ska också shoppa lite blommor till trädgården och håller med dig om att det alltid brukar bli ett stort hål i kassan när man gör det. Konstig nog blir det lite mer än vad som var tänkt.

    SvaraRadera