onsdag 26 maj 2010

Barna i bullerbyn

Just nu sitter två slutkörda barn tillsammans under en filt i soffan och kollar på Barna i Bullerbyn. Det är alldeles lugnt och tyst och den minste somnar nog när som helst ser det ut som.. Det har vart en lång dag för dom, tror dom blev lämnade på dagis halv 7 i morse så jag förstår att dom är trötta! Vet inte när föräldrarna kommer hem heller, men det dröjer nog en eller två timmar till vad det verkar. Det har vart fullt ös några timmar här, men som tur är kom mina föräldrar hit och hälsade på och hade med sig nybakade bullar, så det blev en liten fikastund. Middag har dom också fått, även om den minste inte fick i sig mer än en ynka liten tugga. Hoppas jag kan slå mig till ro i soffan och kolla in Greys Anatomy sen, missade Biggest Looser också, men ska kolla reprisen i morgon. Man är inte riktigt van vid att ha småbarn längre...

4 kommentarer:

 1. Nää, man glömmer snabbt hur de tär att ha småbarn :) Jag skulle verkligen inte vilja börja om men det är mysigt när man kan "låna" några små ibland :)

  SvaraRadera
 2. Mysigt att ha barn i huset, men det räcker med tillfälliga besök numera.:D

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina kommentar på min blogg.

  Kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Man överlever alltid, men för vissa kan det vara svårare än för andra.
  Jag har inte csn utan jag har ersättning från FK och vissa månader någon tusenlapp från lön men det är första månaden på länge som vi har kunnat betala alla räkningarna... har ju inga pengar kvar, men huvudsaken räkningarna är betaälda ;)

  SvaraRadera