torsdag 20 maj 2010

Kvavt som sjutton är det...

Så varmt och kvalmigt det har vart idag, helt otroligt! Kom en regnskur och lite åska men det hjälpte inte alls.. Var och klippte mig idag och är jättenöjd! Får se om jag får mod att visa före och efter bilder sen, ska tänka på det lite. Tog vägen förbi kontoret efteråt och blev sen fast där tills kl var halv 5, så det var inte så mycket jag hann. Har visserligen fått grejat lite ute i kväll, tagit fram trädgårdsmöblerna som nu verkligen sjunger på sista versen, ser bedrövliga ut. Får hoppas det går att fixa till så dom klarar ett år till åtminstone, har verkligen inte råd att köpa en ny stor grupp nu..
Måste dessutom ha en liten grupp till framsidan, för den var helt skrot, och även en till gäststugan, suck... Till och med markisen är helt trasig och skiten som sjutton!! Det verkar som om allt rasar ihop på samma gång här, inget roligt alls!

2 kommentarer:

  1. JA, det är som förgjort emellanåt .. Den här månaden rasade både tänder och bil (årsmodell 05???) så jag hade en sammanlagd utgift på 34 tusen ... :-(
    God morgon

    SvaraRadera
  2. Jaa, visa före o efter bilder :) Kul att du blev nöjd!

    SvaraRadera