onsdag 19 maj 2010

Inte som jag tänkt...

Denna dag blev inte allt som jag tänkte mig. När jag vaknade i morse var jag så himla trött och hade världens jobbigaste huvudvärk. Jag orkade helt inte gå ur sängen, så jag stannade hemma idag och gick inte upp förrän kl var nästan halv 12! Inte mycket alls har blivit gjort men känner mig ganska så bra nu i alla fall. Var rädd att det var en sommarförkylning på väg, men hoppas jag har fel. Får se om jag går till jobbet i morgon. Ska klippa och färga håret i morgon kl 11 så det är kanske ingen ide att gå dit för bara ett par timmar. Ser otroligt mycket fram emot att äntligen få klippa mig och bli av med allt grått. Funderar på att be frisören att göra vad hon tror blir bäst, är i stort behov en förändring, men vågar jag? Det är frågan det... men det kan onekligen inte bli värre än det är nu.

2 kommentarer:

  1. Såklart du vågar, en förnyelse är hälsosamt för det inre och självförtroendet!

    SvaraRadera
  2. Det går en del förkylningar nu, här här både mannen o dottern varit sjuka! Visst vågar du ändra håret..det är ju sommar o det växer ut :)
    Sv. Jag är glad att jag gick handledarutb. det har funkat jättebra att köra med twinsen! Jag lägger dig till min blogglista oxå om det är ok..

    SvaraRadera