måndag 17 maj 2010

Svetten har torkat..

Har nu äntligen kommit igång med min träning efter en veckas uppehåll. Fråga mig inte varför jag inte tränade förra veckan, för det har jag ingen aning om, veckan bara försvann på nåt sätt..
Efter 20 minuter på crosstrainern rann svetten rejält minsann!! Nu ska det tränas varje dag denna vecka, ta mig sjutton om jag inte ska försöka mig på att äta nyttigt också. Har jag tur kanske det försvinner nåt kilo innan bikinin ska på. Huga, vad jag fasar inför den stunden...

5 kommentarer:

 1. Ja, riktigt orättvist! Man känner ju själv när man verkligen behöver det men jag kan tyvärr tänka att en del tror att man bara säger så för att man vill åka utomlands. Men just nu vill jag verkligen det för att få annat att tänka på, tid att umgås med min man och sånt.

  SvaraRadera
 2. Ja, det där med bikini känns inte så himla lockande, men det brukar vara värst i början av säsongen.
  Sen skiter man liksom i att det sväller ut. :D
  Själv har jag inte heller tränat på ett tag, men kämpar som en gris i trädgården, med hårt arbete, så jag hoppas det likasom gottgör förlorade promenader.

  SvaraRadera
 3. Åhh va duktigt!! Crosstrainer är ju sjukt jobbigt!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är! Jag har också kommit av mig med träningen, men det beror på att jag börjat jobba igen och har varit så jättetrött. Det gör ju inget om man fuskar lite ibland, det är bara att komma igen.:)

  Sv: Vad tråkigt, men ni får säkert fint snart ni också.

  SvaraRadera
 5. Morn. Duktigt jobbat. Ha en bra dag

  SvaraRadera