torsdag 6 maj 2010

Min beställning

Jag blev modig och slängde iväg en beställning till LaRedoute. Det går ju alltid att skicka tillbaks det om det inte passar. Det fanns en hel del men vissa varor jag ville ha var leveranstid på 5-10 veckor och så länge har jag inte lust att vänta. Detta fastnade jag till slut för, även om jag normalt sett inte brukar använda plagg utan ärmar. Tycker att mina armar är alldeles för tjocka, men skit samma, jag kan ju ha nåt över..
Det var inte så dyrt heller, allt skulle gå på 800 kr och det är väl okej om det nu passar. Sen är ju frågan om jag kan lära mig att gå med skor med klack då förstås? Min dotter skrattar åt mig och säger att 6 cm är ju ingenting mamma!!! Det kan hon säga som struttar runt i 12 cm klackar som ingenting..4 kommentarer:

 1. Vad kul! Klänningarna är jättejättefina! Skulle gärna ha dem själv. De där skorna är också fina och ser ju inte så farliga ut ändå. Inga stilettklackar precis. Säger jag som bara går i platta skor, men jag skulle gärna vilja kunna gå i högklackat.

  SvaraRadera
 2. 6 cm? Ingenting? ;-D Fast när de är bredare är det faktiskt lite enklare ... men ont i fötterna får i allafall jag
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt alltihopa!! Hahaha! Jag tycker nog inte heller 6cm är någonting.. ;)

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint du har beställt, gillar skorna en hel del =) Säger detsamma om klackar.. förr gick det an, men idag skulle man bara bryta benen.

  SvaraRadera