torsdag 13 maj 2010

Äntligen Fredag

Här kommer nu fortsättningen på inlägget "snart Fredag":

Baserat på ovan stipulerade fakta har vi skapat ett fiktionellt schema för implementeringen av öldieten under en vecka.

VARNING: Följande dietplan är endast till för helger, att försöka överföra detta till arbetsveckan bör endast utföras av de mest hårdföra av dietister.

Måndag - torsdag: Ät snabbmat och var en allmän slusk.

Fredag: Ta Er förbi systembolaget och bunkra upp. Färdas sedan till lämpligt utskänkningsställe och påbörja konsumtionen. Kom ihåg: 12 öl för kvinnor och 15 för män.

Lördag: Vakna (detta är ett måste) och slappa hela dagen, med en känsla av att vara något mindre än dagen innan, beroende på att all föda Ni konsumerat lämnat Er kropp utan att passera hela systemet. Ta aspirin. Notera att Ert intresse för föda är ickeexisterande.

Lördag eftermiddag: Påbörja dieten på nytt, och notera att Er aptit fortfarande inte har återvänt. Det är även möjligt att Ni nöjer Er med halva konsumtionen idag, med anledning av en kraftigt pågående baksmälla. Detta är bra, då halv konsumtion innebär under 1000 kalorier för dagen, och Ni är fortfarande inte hungrig.

Söndag: Vakna och möt dagen tillägnad frivillig sport. Detta är en väldigt lämplig diet under fotbollssäsongen, men kan implementeras året runt. Med rätt tv-kanaler går det att titta på sport varje dag förutom möjligen i juletider. Konsumtionen under denna dag bör läggas upp sålunda att den sprids ut under hela dagen för att undvika att nå toppen för tidigt. Notera återigen en total avsaknad av aptit, samt hur Ni känner Er tunnare för var timme som går. Glöm ej bort att ta aspirin.

Måndag: Återvänd till arbetet, förvånas över hur mycket smalare Ni har blivit samt hur utvilad och lugn Ni är. Fyll i Er almanacka och påbörja förberedelserna inför nästa helg

4 kommentarer:

  1. Ha, ha....får se om jag provar;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, "jättesunt" och snabbt går det också att bli smalare ;-D

    SvaraRadera
  3. Hjälp !
    Jag tror jag är nöjd med min kropp som den är !... :D
    Annars tror jag hellre jag motionerar lite mera.

    SvaraRadera
  4. Hahahaha!! Hugaligen, lansera den dieten du, i kvällstidningarna om du vågar!!!
    Vad roligt att du tittade in till mig, så att jag hittade in till dig!! Fantastiskt tjusig blogg!!

    SvaraRadera