lördag 29 maj 2010

Inte lätt att somna om

Vaknade vid halv 4 i natt av att telefonen ringer, och naturligtvis blir man skiträdd! Det var sonen som ringde och berättade att han blivit vittne till ett mord bara nån meter ifrån honom på dansgolvet!!!!!! Han var skärrad och hade blivit förhörd av polisen tillsammans med sina kompisar som var med. Nu var dom i alla fall på väg hem, men fy så hemskt!!!! Tänk om sonen blivit träffad!!?? Vågar inte en tänka på det, och sova kan jag då rakt inte....Detta står i Aftonbladet just nu:

Man mördad på Göteborgskrog

Göteborg. En man har blivit ihjälskjuten i en nattklubb på Kungsportsavenyn i Göteborg. Någon drog ett vapen inne i den fullsatta restaurang Nivå vid halv tre natten till lördagen och sköt det ännu oidentifierade offret.

Den också okände gärningsmannen försvann sedan från restaurangen. Ett omfattande polispådrag sökte honom under natten.

Det fanns många vittnen till mordet men inget av dem har ännu kunnat identifiera de två männen.
TT

10 kommentarer:

 1. Hu då. Stackars son. Visst är det otäckt när telefonen ringer mitt i natten. Det går många tankar i huvudet innan man svarar. kram

  SvaraRadera
 2. Men vad jobbigt! Sånt där kan sätta riktigt djupa spår, jag upplevde (inte samma sak, men ändå) något som riktigt skrämde mig och det tog år innan jag kände mig trygg igen sen. Hoppas din son hanterar det bra. Och sen hoppas jag självklart att männen hittas och spärras in som sig hör och bör. Fruktansvärt.

  SvaraRadera
 3. Praktik är jättebra, det var så jag kom in på förskolorna. Jag praktiserade först här i byn i tre månader och sen i en by bortom vår i en månad. Jättebra!
  Men jag tror inte jag kan få det om jag inte är med i ett "program" men det går ju alltid att höra sig för. Nackdelen är då att jag inte kan jobba när dom ringer in mig som vikarie, då förlorar jag pengar.

  SvaraRadera
 4. Fy vad otäckt! Jag antar att du inte heller kunde sova efter det samtalet. Man blir väldigt skakad när något sådant händer!

  SvaraRadera
 5. Men usch va hemskt att uppleva!!! Stackars sonen din men vilken tur att han inte blev skadad..man vet ju inte med såna där idioter som går omkring med vapen. Hoppas han erbjuds lite hjälp att prata av sig om det behövs. Kram

  SvaraRadera
 6. Åh fy vad hemskt! Jag läste om mordet, och att det fanns många vittnen. Vilken otur att råka befinna sig så nära när det händer något sådant. Hoppas din son mår bra trots allt.

  SvaraRadera
 7. Åh fy så gräsligt ... Jag förstår verkligen om ni är skärrade. Ta hand om varandra :-)
  Grattis på Mors Dag
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Fy så hemskt !
  Jag kan inte sätta mig in i hur det känns vare sig för dig eller din son. - Det känns så otroligt främmande...

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Jag har precis nu startat veckans blogg tävling på min blogg! Är du intresserad av att vara med så kom och änmäl dig.
  http://niinalofgren.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-tavling-1.html#comment
  Det är ett väldigt bra pris som man vinner. Kom gärna in och läs och anmäl dig, man har ingenting att förlora!:)
  /nina löfgren

  SvaraRadera
 10. Det är nog en mors värsta sätt att vakna upp och det är när ens barn ringer och är skärrad. Skrämmande med detta mord, själv jobbade jag den kvällen som Ordningvakt på en annan krog bara 100 m ifrån. vi fick reda på det med en gång oxå och då kan jag säga att då var man inte så kaxig av sig. Speciellt när man fick reda på att personen hade lyckas fly.

  SvaraRadera